Advies Boomverzorging

Joost Makkinga

Advies van Joost

Advies boomverzorging nodig? Soms is het goed om duidelijkheid te krijgen over de gezondheid van uw boom. Is het nodig om te kappen? Of gaat uw boom mooier groeien na een goede snoeibeurt? Joost kan u een compleet advies geven inclusief vakkundige uitvoering.

Wettelijke zorgplicht

Handig om te weten: Met het oog op de wettelijke zorgplicht voor bomen is het voor u van belang uw bomen vakkundig te laten onderhouden en regelmatig te laten inspecteren op gebreken en ziekten. Daarnaast heeft u natuurlijk ook gewoon veel plezier aan uw boom (en daarmee ook uw tuin) wanneer uw boom er sterk en gezond uit ziet.

Joost Makkinga helpt bedrijven en particulieren met advies, onderhoud en de nodige werkzaamheden om bomen goed verzorgd eruit te laten zien.

 


Certificeringen

Waarom Joost?


  • Mooi snoei resultaat
  • Enthousiaste boomklimmer
  • Allround boomspecialist
  • Uw tuin altijd bezemschoon
  • Veiligheid voorop
  • Vaak geen hoogwerker nodig


Specialisaties


Joost is een echte allround boomspecialist. Of u nu een boom hebt staan die gesnoeid moet worden, of gekapt, of getopt of geknot, u kunt altijd contact opnemen met Joost voor goed advies en vakkundige uitvoering.

Naast de kennis van boomverzorging, beschikt Joost over de specialisatie van verschillende klimtechnieken. Hierdoor kan Joost ook goed op moeilijk bereikbare plekken komen en is het vaak niet nodig om een hoogwerker of kraan te huren. Dit scheelt tijd en geld.

Daarnaast staat Joost bekend om zijn heldere communicatie en nette uitvoering.


Advies boomverzorging


Voor advies boomverzorging is het goed om even te bellen of te mailen. Om tot een goed advies te komen, is het altijd nodig om de boom te bekijken. Zo kunnen aantastingen, gebreken en ziekten het beste beoordeeld worden.

Soms is het nodig om een nadere inspectie uit te voeren. Dit kan op de volgende manieren gebeuren:

  • Klimmend, wanneer het bereik vanaf de grond onvoldoende is.
  • Uitvoeren van graafwerkzaamheden, wanneer de oorzaak in de beworteling zit.

Bij Joost Boomverzorging wordt alles altijd duidelijk gecommuniceerd en kunt u rekenen op een veilige en bezemschone afwerking.


Advies boomverzorging

ImpressieFruitbomen snoeien
Appelboom snoeien - Boomspecialist Joost
Boom snoeien - Conifeer - Boomspecialist Joost

Wilt u weten wat snoeien of kappen in uw tuin kost?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!